SORTIDES

En aquesta ocasió els nens i nenes de 4t hem fet una visita al cim de les àligues. Ha estat un dia molt especial, envoltats de natura, aire pur i unes aus increïbles que ens van ensenyar moltes coses sobre com és el món de les rapinyaires. Aquesta sortida ens fa comprendre la importància pel respecte del medi ambient com a patrimoni de tots.


                                              Els alumnes de 3r, juntament amb les tutores i en Pablo i la Sílvia, vam anar al CCCB a visitar l’exposició Ars Magna, La màquina de pensar, dedicada a la vida i l’obra de Ramon Llull així com a la projecció de la seva obra i del seu pensament 700 anys després de la seva mort.


SORTIDA AL CIM DE LES ÀLIGUES, SANT FELIU DE CODINES, 8 DE NOVEMBRE DE 2016 Els alumnes de 3r , juntament amb les tutores , la Sílvia i l’Anna, vam anar fer una visita a aquest parc d’aus rapinyaires. Vam fer la visita guiada més l’espectacle d’ exhibició d’entrenament de les aus.

Sortida a Can Dragó: Fem atletisme!

En aquesta sortida ho hem passat genial. Hem practicat diferents disciplines de l'atletisme, com ara el salt de llargada, el salt d'alçada, llançament de pes o cursa de tanques. Els monitors eren molt simpàtics i ens han ensenyat les millors tècniques. I ens han convidat a venir quan volguem!